human rights watch

lördag 11 januari 2020

Från advokat nima rostami



Nima Rostami Gott folk!
Här har vi en dåligt påläst och ytlig 
journalist som påstår sig vara expert för hela Mellanöstern. Föreställ er om någon journalist från Mellanöstern skulle påstå att hen är expert för hela Europa då det finns olika intressen och länder som har sina agendor. En sådan journalist kan inte vara annat än ytligt! Journalister är generellt dålig pålästa och ytligt insatta i sakfrågor.



Det finns en försiktighet hos många i Sverige att man inte vågar ge sig in i diskussioner. Utryckt på annat sätt är man konflikträdd. Detta utnyttjar "dåligt pålästa" journalister och islamister. I Iran serveras journalister med en agenda som styrs av Irans regim och journalister går Väst går på detta.

Journalister refererar till varandra, DN sa det, det står i New York Times osv och skapar dessa likasinnade källor för sin egen agenda och så har man ingen chans att bemöta dem. Det är så källor serveras för Magda Gad och andra journalister.
Som vanligt har Magda Gad inte ett dugg kritisk hållning gentemot Qudsstyrkan och Terroristorganisationen Hizbullah (se bidden). Man ska använda sig av korrekta termer, inte minst journalister ska följa det. I en av Magda Gads FB inlägg framgår att terroristledaren Nasrallah närvarade i Teheran vid Soleimanis begravning. Ingen annan har rapporterat om detta, det finns inga bilder om hans närvaro i Teheran. Däremot närvarade terroristgruppen Hamas ledare i Teheran. Har Magda Gad tagit fel på dess terrorister eller har hon tillgång till insider information som andra saknar. Det vore bra att få klarhet kring denna fråga också.
För övrigt ingår terroristen Nasrallah av ayatolla Khamenei finansierad församling, Ahlul Bayt World Assembly, som har uppgift att sprida shaislam i hela världen därav i Sverige.
Som europé kan man naturligtvis missta sig på namn och personer, det är förståeligt. Men hur var det nu, du som har gått och analyserat Irans historia sedan 50 talet fram till idag (se Mgda Gads senaste artikel i Expressen). Du som framställer dig som en expert på Mellanöstern tar fel på terrorister som tillhör till olika inriktningar i islam, shia och sunni, Nasralla shia och Hamsledare sunni. Kan du möjligtvis ha dragits in i Irans propagandamaskineri! Utifrån den kunskapen vi har om Irans kapacitet att servera en islamist agenda till västliga journalister är detta faktiskt en seriös oro. Utifrån din självupptagenhet och förvirring (som du har visat i detta tråd) förväntar jag mig inte något uppriktigt svar av dig men ta en allvarlig funderare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar