human rights watch

måndag 23 september 2013

Alla mänskliga rättsorganisationer är inte människors aktivister dem är ju tjänar pengar på den här vägen flera miljöner varje år utan att förändra någonting på rätt sätt i omvärlden.


Alla mänskliga rättsorganisationer är inte människors aktivister dem är ju tjänar pengar på den här vägen flera miljöner varje år utan att förändra någonting på rätt sätt i omvärlden.
I europa det finns många mänskliga organisationer, vad håller de på med vad gör dem organisationerna i verklighet, ju dem tjänar pengar via människors blod, dem organiserade sig för att bli rika inte mer därför att i Europa om en person själv skulle vara mänsklig aktivist då dem vill inte godkänna personlig ensamma aktivister, därför att personer ska vara medlem med en tjuv organisation och betala varje månade till dem för att dem vill bli rika via mänskliga blod och mänskliga kränkningar.



Jag vill egenteligen  ställa en fråga till  alla människorättsorganisationer i Europa och världen, har dem minskat avrättningar, människors kränkningar, våldet mot människor i världen?
Eller bara en affärs organiserade för att tjäna pengar på den här vägen via utan att minska människors kränkningar i hela världen.
Det finns ju human rights watch, amnesty, och många andra organisationer i många länder alla som jobbar och har ansvarig vioa dem organisationerna bara affärs man, dem bara tjänar pengar på den här vägen inte annat det är ju människor handel, eller mäskliga kränkning handel, en iranska  tjänst man skriv via farsnews för två år sedan, iran betalar varje år massor pengar till dem organisationer som finns i Europeiska länder och kallar sig mänskliga rättsorganisationer, är det inte människors blod handel?
kapitalistiska system känner inte människors rättigheter i verkligeheten kapitalister känner bara dollar eller Euro inte mer. De vet inte vad betyder mänskliga rättigheter pengar som är viktigaste för dem kapitalistiska väl organiserade för människors lives handel eller människors blodhandel.
 med  hälsningar  samuel kermashahi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar