human rights watch

tisdag 24 september 2013

Lysande sinnet tid att prata om " coaching för eftertanke . " Kind , mental träning .


Lysande sinnet tid att prata om " coaching för eftertanke . " Kind , mental träning .
Våra tankar och energier har sina egna kvaliteter , och i själva verket är ganska självständig och förmodligen separerat vår existens, själva .

 Det är, från vår existens .


Eftersom våra tankar är odling och tillväxt av våra ord och handlingar , måste vi lära oss att " Lhsgih " dem , gör det bästa för att kontrollera dem .
Ja, bara när våra tankar uppnår tillräcklig energi , genom ständig upprepning av dem , då de kommer att återspeglas i handling och andra utomhusaktiviteter .
Vardagen vi konfronteras med de tankemönster som vi använt dem en lång tid , och en del finns i våra sinnen från tidig barndom vi . Men även om dessa tankar , Morglot ' , som vi känner till och kan ändra dem efter behag , kan de överraska oss fortfarande och få oss att agera på oväntade sätt , vi alla har upplevt det en gång .
Om vi har valet att låta våra tankar flöde och allemansrätten som de vill den stora depressionen och tunnelbanan , å andra sidan har vi möjlighet att träna och öva själv - själv - tänkande högre aspekter av medvetande och vår varelse .
Genom medvetna trodde vi kunde anta ädla egenskaper såsom nakna medkänsla för de svaga , villkorslös kärlek utan all själviskhet , moral , service till andra och aktiv kärlek till andra , det vill säga inte bara teorier , men , gärningar och handlingar i vardagen .
Genom att etablera dessa värderingar i våra liv , kan processen med utbildning och praktik , vårt inre jag , vägleda våra tankar och förbereda grogrund för expansion och belysning av sinnet , samt utveckling och egenmakt för vår framtid som människor .
Du kan också titta på frågan en annan aspekt , det vill säga , vi måste hålla våra tankar noga , för att undvika en situation där vi kommer att fängslas av dem . Även om processen är inte lätt och inte enkel , vilken framgår av dem som har det , men kan du verkligen öva det varje ögonblick i vardagen , eftersom varje ögonblick är en sådan till synes komplexa beslut och val som vi får .

Och tänk på det ...............

Om kärleken skulle älska att Paragon och Blake .
Om du har hittat något för dig artikeln , snälla, dela .
Frågor, kommentarer , synpunkter och insikter är välkomna .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar