human rights watch

torsdag 5 september 2013

politiker eller personliga kan inte bära lögnaktigheter så länge då det kommer att dyka upp någon gång sanningen svårt att man dölja det framför folket..

politiker eller personliga  kan inte bära lögnaktigheter så länge då det kommer att dyka upp någon gång sanningen svårt att man dölja det framför folket..

Alltid många länder och politiker försöker att dölja sanningen framför folket, dem vet väl att det är väldigt svårt att dölja något felaktighet idag,  men dem gör ändå, men  det går inte att dölja något  på den  här moderna tiden någon gång kommer att  dyka  upp sanningen och folk kommer att veta om, men en sak de länderna eller politikerna som  försöker att dölja sanningen då dem kommer inte att bli mår bra deras samvete kommer att bekämpa deras innre innerst .
Det finns idag gott om informationen  kroppspråk teorier beteende vettenskap och många andra infromation om människor, då man kan läsa denna teorin och se i praktiken också då man får resultat. 
 man kan inte hålla så länge skulder i sina känslor någon gång rinner ut sanningen floder ur ut. Samvete har väldigt stor och starkt reaktion låter inte att någon skulle trampa över utan att straffas av innre innerst.
Jag vet att många lever utan samvete och lever omänsklig, men man kan inte bära längre det som skulle va rinner ute någon gång det kommer att  dyka upp sanningen.
Dem som bär skulder i deras känslor lever med kaus och kabos deras sam vete kämpar och kämpar mot det som man har gjort eller har döljt sanningen. Den som lever med lögen och bluff också vi kallas dem sociopat och psykopat därför att vi känner till personlig karaktären igen, ju vi gick inom denna teorin, osäkerhet hos personen och utan medveten eller medveten person angrip eller personlighets kränkningar.
om det skulle vara en politik, eller en vanlig person.
med vänliga hälsningar samuel kermashani

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar