human rights watch

torsdag 5 september 2013

Islamisternas existens i förorter, är det en myt eller verklighet? Är en politisk islam ett alternativ för våra barn och ungdomar med invandrarbakgrund?Gynnar denna ideologi vårt samhälle? Jag ser en nedlåtande utveckling i våra förorter.


av hanna gaban 
Islamisternas existens i förorter, är det en myt eller verklighet? Är en politisk islam ett alternativ för våra barn och ungdomar med invandrarbakgrund?Gynnar denna ideologi vårt samhälle? 
Jag ser en nedlåtande utveckling i våra förorter.




 Regeringen verkar vara väldigt generös när det gäller att spendera miljoner till olika religiösa samfund, men inte en enda krona för att bekämpa islamisterna! 
Kära Sverige,
Vart är du på väg egentligen, med naivitet som vägledare?
Ska vi tala om islamofobi men inte om islamister, inget ord om strävan efter att tillämpa en politisk islam i förorterna? Inte ett enda ord om hur somliga redan skapat ett instängt civilsamhälle vid sidan av vårt gemensamma samhälle?
Har ni hört att en organisation nyligen har fått tre miljoner för att bekämpa islamofobi! Som om denna organisation kommer att köpa islamvänliga attityder för tre miljoner! Själv har jag velat att pengarna går åt att bygga nya ungdomsgårdar i förorter, satsa mer på ungdomar med invandrarbakgrund som misslyckas i sina studier, lyfta upp de från eländen! Dessa ungdomar har ingen utväg än att söka sig till misstänkta religiösa läger i Syrien och Somalien om räddningen inte kommer härifrån!
De kommer tillbaka hit med hatiska attityder gentemot majoritetssamhället! De kommer tillbaka efter att de har inskolat sig i regler och tänkesätt som utgår från de islamiska sharia-lagarna, jag ser dem som offer!!!!!
Kära Sverige,
Vem räddar våra ungdomar om vi inte öppet talar om problematiken? Vem tar de ur fällan? Vem räcker de en hand? Vem hjälper de på traven om regeringen, så naivt, tenderar att befästa en diskurs som inte gynnar någon förutom shari- lagssträvare!
Kära Sverige,
Varför får du mig så ofta att känna att jag har hamnat i fel land?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar