human rights watch

måndag 23 september 2013

Diskrimineringar och psykiskt tortyr via svenska arbetsförmedlingen

Lyssna vad vi säger protesterar du emot fas 3 program, då vi kommer att avskriva dig i från arbetsförmedlingen. Ja vi kommer förnedra dig  som i helvete.  Då  vi ska får se om du ska kvar inskriven hos arbetsförmedlingen eller inte sa Nikola   en kvinna från arbetsförmedlingen. Dem är också jävliga emot svenskarna också det finns tusentals svenskar som har väldigt dåliga situation på grund av afs fel aktigheter.
Värmland en farlig plats för utländska människor dem som går inte på deras program som drogsäljare. 
Karlstads arbetsförmedlingen diskriminerar folk det finns väldigt starkt bevis om det.
Tyvärr  jag fick veta att arbetsförmedlingen utan jag skulle göra någonting  har diskriminerat mig på realt sätt och jag kommer att anamäla Sverige till FN. 
för att dem har diskriminerat mig och många utländska till i värmland. Diskrimineringar och psykiskt tortyr via  svenska arbetsförmedlingen.
De försöker ju förnedra folk, dem skaffade en system kallas fas 3 det är en totalt förnedringar mot mänskliga rättigheter i Sverige.

Arbetsförmedlingen i Sverige är en riktig  psykisk misshandlare organisation som  psykiskt misshandla folk i Sverige även idag diskrimineringar mot folk som utomlands födda  blev vanligare och vanligare i Sverige inom arbetsförmedlingen.
Arbetsförmedlingen i Sverige är inte längre den ärliga arbetsförmedlare, dem är ju en realt organisationer för att psykiskt tortera folk som  tycker inte om samma som de  tycker  eller har inte samma åsikt som dem har. Tyvärr man kan säga idag svenska arbetsförmedlingen blir en riktiga psykisk misshandlare, dem ju misshandlar realt folk på psykiskt vägar.
 Arbetsförmedlingen  försöker att folk leva med kaus och bli inte sams dem vill ju att alla ska vara osams för att folk inte hinna tänka på sina rättigheter,
 de kallas det samhälles balans.
De diskriminera folk på olika sätt 
En utländska kvinna som kom till Sveriga via FN från  en flyktings läge i Irak har berättat för mig att hon har bara praktiserat i hela sitt liv som bodde i Sverige, det finns många liknande i Sverige Karlstad Värmland 
www.samuelkub.blogspot.com
under modrats regeringen man kan kallas blåa regeringen psykiskt misshandel via arbetsförmedlingen och diskrimineringar mot utomlands födda personer ökat dramatiskt i Sverige.
vad svenska ungdomarna tycker egenteligen om arbetsförmedlingen ta en titt på den här länken som finns nedanför
https://suf.cc/arbetslos/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar