human rights watch

torsdag 23 maj 2013

Just nu i Karlstad många av invandrare tvinga sina döttrar och fruar för att bära slöja.Just nu i Karlstad många av invandrare tvinga sina döttrar och fruar för att bära slöja.
Under  tre år som jag har bott här många invandrare vända sig till islamistiska extremister  bland  dem många av kurder också håller på med till  islamiska extremisterna. 

De islamisterna håller på med till extremister, men andra låter sina barnen för att gå ut tjuva saker som mobil telefoner datorer också sälja droger, och det är olagligt att man skulle göra sådana saker i Sverige.
Men många andra som kallar sig kommunister , men utan att veta vad kommunister betyder tvinga sina döttrar för att åka till Iran eller Irak för att gifta sig med män för pengar dem skulle bo med mannen mellan två eller tre år för att få uppehållstillstånd i Sverige för 80000 eller 120000 svenska kronor, det betyder att dem säljer sina döttrar eller hyra ut sina döttrar till män som vill komma hit och stanna i Sverige, dem gör avtal mellan två eller tre år. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar