human rights watch

lördag 25 maj 2013

Många kurder arbetar med iranska regimen i Europeiska länder mot iranska journalister och aktivister som kritiserar iranska regimen.


Många kurder arbetar med iranska regimen i Europeiska länder mot iranska journalister och aktivister som kritiserar iranska regimen.
De Tvingas att samarbeta med iranska agenter därför att dem köpte hus och mark i Iran även dem brukar fixa iranska pass.

folk som kommer från mellan östern har väldigt stort problem 1 de ljuger så lätt utan att ångra sig 2 de vet inte vad lag och regler betyder 3 de vet inte vad är rätt och vad är för fel, dem har två olika ansikte hos dig säger en annan sak och kommer hos mig säger en annan saker, de brukar snacka skit bakom ryggen mot varandra, även dem brukar snacka skit om Sverige och talar att Sverige är ett otrogen land, dem så lätt på värkas av andras åsikter, vad andra säger.
I den här staden som jag bor finns många kurder jag kan säga 95% av dem lyssnar på iranska ambassaden därför att dem försöker att hjälpa iranska regim och dem brukar få råd av iranska ambassaden när dem vill göra något mot någon i Sverige.
 Just nu i Iran  regimen håller på med att göra president valet därför att iranska  regimen anhängare i Sverige är väldigt aktiva mot iranska aktivister utom lands, därför att just nu iranska regimen   har president val och dem kurderna håller på med samarbeta med iranska agenter mot iranska aktivister och journalister som kritiserar den iranska regimen.
 En sak till som är helt fel det finns kurdiska föreningen i Karlstad dem för massor pengar av Karlstads kommun utan att göra något bra för svenska samhället, Vad gör dem med pengarna som brukar få från Karlstads kommun? ju dem tar pengarna och åker till Iran där brukar dem köpa hus och mark, en man berättade för mig när han var ordförande för kurdiska föreningen i Karlstad han fick varje månade 97000 kronor alla beloppet gick utom länd och vet ni hur mycket bli par år varje månade 97000 kronor det bli 1164000 svenska kronor par år, men denna pengar man kan bekämpa mot kriminalitet , bekämpa  mot våldet man kan satsa för barnomsorg och massor  andra saker som idag samhälle behöver. 
Just nu dem kurderna  håller på med att samla hela släktingar i samma plats för att kunna ta mer pengar från Karlstads kommun dem kan säga vi har kurdiska förening, men dem är ju slät med varandra.
De firade kurdiska och iranska nyårs afton newroz på kronoparken, men det gick nästan en och halv månade dem städade inte efter sig då jag   publicerade bilder och klipp om smutsiga platsen som kurderna lämnade efter sig efter att firade newroz, men städade inte efter sig.
En annan ska skall berätta om .
De samla upp alla socialbidrag pengar barnens pengar sedan barnen bli tvugna att tjuva saker och ting därför att deras föräldrar rar deras pengar och samar upp pengarna och åker till Iran eller Irak där brukar dem köpa hus och mark. och barnen bli utan pengar och dem kan göra allt för att kunna ha lite pengar i fickan.  De tjuvar saker och ting från svenskarna även dem gruppera sedan gör inbrott i samhället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar